2015. gada 4. februāris

Nassau | Bahamas

Dzīve ir skaista! Mēs nekad nezinam, kur dzīve mūs aizvedīs, kādi pārbaudījumi mūs sagaidīs, kādas iespējas parādīsies! Dzīvot un baudīt katru dienu! :) Tā arī man negaidīti bija iespēja nokļūt kādā skaistā vietā - Bahamās. Par to, kapēc es nokļuvu Bahamās, varam rakstīt manā iepriekšējā rakstā. Šoreiz vairāk par piedzīvoto. 
Tās bija patīkamas pārmaiņas no rudenīgi vēsā laika, kas mums bija Latvijā. Ap +30 grādiem, saule, baltas smiltis un dzidri zili zaļais ūdens - fantastiski. Biju priecīga un laimīga. Neskatoties uz to, ka pēc 11 stundu gara lidojuma ar nakšņošanu New York mazs nogurums lika par sevi manīt,   ierodoties Bahamās miegu liku pie malas un devos uzreiz uz pludmali pēc iekārtošanās. Jā, tas bija tieši kas vajadzīgs! Nākamā dienā kopā ar Madaru un Segeju apbraukājām salu meklējot skaistākās vietas, kur kāzu dienā bildēties. Neiztikām arī bez pārsteiguma momentiem. Šoreiz tie nebija visai iepriecinoši, kā sākumā likās. Mums cilvēkiem ir tieksme nemitīgi visu laiku ko plānot. Tas ir labi, jo kā gan citādi varētu būt, ja plānojam savu īpašo dienu. Viss bija izdevies vairāk nekā lieliski. Tikai... saulainajās Bahamās laikapstākļi sāka pasliktināties, ko pārklāja lietus un stiprs vējš. Tas viss notika vienas nakts laikā. Bet viss, kas labi beidzas un īpašā diena bija izdevusies perfekta pat ar visu lielo vēju! :)
Četras dienas, tās bija fantastiskas četras dienas! Ir notikumi, kas pēkšņi var mainīties, bet tad nāk citi, nāk citas iespējas. Tu pārdzīvo vienu, lai izbaudītu citu. Šo notikumu viennozīmīgi piezīvoju un izbaudīju! Šis bija mans 2014. gada gada notikums! :)))